perjantai 29. marraskuuta 2013

Kimalluskynnet


Blingiä kerrakseen =) Tykkäsin erityisesti noista tummista kynsistä, ne kimalteli todella upeasti!
Molemmat lakat ovat jo vanhoja, mutta toi tumma oli kuitenkin ekaa kertaa käytössä.
Turkoosiin menevä lakka on Oriflamen Electric Blue ja koristelut hopealla glitterisellä koristelulakalla.
Tumma on Yves Rocherin Vert Noir, joka on aivan tumman vihreä, lähes musta lakka. Päällä on Diffin glitteripommi; vihreällä pohjalla erikokoisia hopeisia ja vihreitä glittereitä ja hopeisia tähtiä.

tiistai 26. marraskuuta 2013

Kahta värii...


Tykkään näiden kynsien kaksivärisestä toteutuksesta, mutta noi etusormi ja pikkurilli epäonnistui täysin, ne ei yhtään kuulu joukkoon mukaan.
Lakat on Diffin sininen ja NYXin Flash. Leimat konadin valkoisella.

maanantai 25. marraskuuta 2013

Sinikynsi



Harmi kun kynsien kimallus ei jälleen kerran välity kuviin saakka!! Tämä lakka on ihana ja ei kummempia koristeita kaivannut. Laitoin nimettömiin swarovskin kristalleja, jotka kimaltavat monissa eri väreissä. Niin ja se lakka siis, China Glazen Dorothy Who? , jota olen kyllä aikaisemminkin käyttänyt.




perjantai 22. marraskuuta 2013

Erilaiset kynnet


Näissä kynsissä kahta lakkaa. Musta on vanha Rimmelin Black Out, joka on mun mielestä hyvä musta; kiiltävä ja peittävä, toka pullo menossa. Vaaleanpunainen on Orlyn Cotton Candy, ei mitenkään sykhdyttävä, ihan kiva.
Noi kuviot on siirtokuva. Luulin että ne oli ihan vain hopeisia viivoja, mutta kun aloin laittaa niitä kynnelle, olikin ne tuommoisia valkoisia, mutta ihan hyvin ne sopi silti kynsiin.

keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Pikakynnet


Ylemmässä kuvassa lakattu Goshin Hot Violet lakalla ja päälle taroja, jotka oli surkeita! Nousi koko ajan joka kulmasta ja lähti saman tien poistoon! Lakka on vanha, mutta väri ihana ja syksyyn sopiva. Ehkä livenä hiukan punertavampi purppura kun kuvassa.

Alemmassa kuvassa kavedrille rakennkynnet, ihan perussettiä :)


tiistai 19. marraskuuta 2013

Kaipaan malleja kestopigmentointikoulutukseen!

KESTOPIGMENTOINTI-KOULUTUS!!! Malleja tarvitaan!

Nyt olisi koulutuspäivät tiedossa ja mallit haussa.
Päivät ovat 10, 11 sekä 15.12.2013

Mallilla voi olla jo ennestään vanhat pigmentoinnit, joita vahvistetaan, tällöin hinnasta vähennetään 50 euroa.

Ti 10.12 klo 14-17 KOULUTTAJALLE malli silmienrajauksiin sekä kulmakarvoihin. Voi olla molempiin eri malli tai yhdelle voidaan tehdä molemmat alueet. (nämä jo varattu)

Ke 11.12 klo 9-18 välillä 4 mallia minulle; 2 kulmiin ja 2 silmienrajauksiin. Tässäkin voidaan siis tehdä joko molemmat alueet tai vain jompikumpi.

Su 15.12 klo 9-16 3 mallia huultenrajaukseen. Ensin yksi KOULUTTAJAN malli, sitten 2 mallia minulle.

Kouluttajan hinta on 250 e (sisältää vahvistuksen, jonka minä tulen sitten tekemään).
Minun hinta on 200 e (sisältää vahvistuksen).

Otan varausmaksun 50e, joka hyvitetään sitten pigmennoinnin hinnasta.
Kouluttaja tulee Tampereelta saakka, joten toivon ajanvaranneiden sitoutuvan sovittuihin, jolloin viimehetken peruutuksia, ainakaan pienin perustein,ei tulisi.

Jos olet kiinnostunut niin laita  tieto sähköpostilla info@upeanolonkeskus.fi siitä mistä alueesta olet kiinnostunut ja haluatko olla kouluttajan vai minun mallina. Voit myös soittaa numeroon 045 1523788 tai laittaa viestiä vaikka facebookissa.


Tulen alkuun tekemään pigmentoinnit edulliseen harjoittelijahintaan ainakin tammikuun loppuun saakka, ellen pidempäänkin.

Kuppikakkua


Tein ekaa kertaa tämmöiset cupcake kynnet. Nimettömissä ja peukuissa on koko kynnellä Jolly Jewels lakka 113. Muissa kynsissä on pohjalla vanha BarryM lakka Baby Pink. Kärjissä samainen Jolly Jewels johon on tehty raitoja China Glazen lakalla Passion. Valkoinen on ChG White on White ja sen päällä vielä sipaisut Sally Hansenin lakkaa Rosey Shooter. Punaiset helmenpuolikkaan "kirsikkana kakun päällä"!

maanantai 18. marraskuuta 2013

Sinihopeaa



Pohjalla on pari kerrosta Mia Secret Mood lakkaa sävyssä Morado to Azul. Toisin kuten muissa Mia Secret mood-lakoissa, tässä ei oikeastaan mitään värivaihtelua huomaa. Kaunis sininen silti. Koristelin oikein urakalla :) Hopeaa foliota ja irtoglitteriä lisäksi. Ihan kivat tuli, ehkä tota foliota olisi voinut olla vähemmän, sähelsin sen kanssa, en meinannut millään saada tarttumaan. Toistaiseksi mun foliokokeilut ei ole olleet onnistuneita. Miten te muut onnistutte? Vai onko mulla surkeita folioita??

torstai 14. marraskuuta 2013

Kultaa ja lilaa


Tähän lakkaukseen yhdistin kaksi China Glazen lakkaa , jotka molemmat toimii hyvin leimauksissakin, leimailuja varten oikeastaan ostinkin nämä.
Kulta on Passion ja lila on Harmony. Kärjissä siirtokuvia.




perjantai 8. marraskuuta 2013

Parit kynnet


Ylemmässä kuvassa on pohjalla vanha, merkitön kirppislakka ja  siirtokuvia. Kuvat sopikin just hyvin nyt tohon kärkiin, kun lyhensin kynnet ihan lyhyiksi ja jätin neliskanttisiksi.

Alemmassa kuvassa pohjalla Nubarin moodies lakka sävyssä M120. Lakassa ei kyllä näy mitään värin vaihteluita, mutta ihan kiva, kylmä vaaleanpunainen lakka näinkin. Alimmassa kuvassa näkyy sävy oikeana.
Siirtokuvia, jotka joskus päälle vuosi sitten tilannut Mimaxilta. Ja nimettömässä "pikku"timantti =D



perjantai 1. marraskuuta 2013

Happy Halloween!


Tämmöiset oli mun "halloween"kynnet. Ne oli mulla jo ennen halloweenia ja nyt jo poissa. Kärjissä Mavalan Black Diamond lakkaa, musta, jossa hopeaa glitteriä. Ihana lakka, vaikka monet tuntuvatkin Mavalaa inhoavan, itse tykkään kyllä!
Sitten tuputin China Glazen White on whitea tyllikankaan läpi tuohon kärkeen vinottain ja vanhoja aiheeseen sopivia tarroja lisänä.