maanantai 30. syyskuuta 2013

Niittejä



Vanha OPIn lakka pitkästä aikaa käyttöön, kyseessä siis DS Tapestry. Ihana punainen hololakka. Lisäksi kultaisia niittejä, jotka olen muistaakseni Mimaxista joskus ostanut.


torstai 26. syyskuuta 2013

Harmaata tähdenlentoa


Ostin joku aika sitten Lidlistä sellaisen kuviorei'ittimen ja nyt vihdoin kokeilin tekniikkaa, jota monessa blogissa onkin helpoksi kehuttu. Lakkasin kynnet Flormarin magneettilakalla, mutta jätin magneetin käyttämättä, kaunis väri itsessään ja kuivuu nopeaan.
Lakkasin muovipussin päälle eka pari kerrosta Orlyn Butterflies lakkaa (saatu miitistä) ja päälle Models Ownin Hot Stuff kimalletta. Kun ne oli kuivunut, irrotin kynsilakkalevyn muovista ja rei'ittimellä tein tähtikuvioita. Tosi helposti ne sai kynteen laitettua ja lisäsinvähän pinkkiä ja hopeaa lakkaa koristeeksi, kuin tähdenlentoja.



keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Kultaa



Näistä tuli itselle mieluista kynnet. Kaikki käytetyt lakat oli China Glazen lakkoja.
Pohjalle laitoin pari kerrosta Cloud Nine lakkaa, joka näyttää pullossa tosi ihanalle ja kimaltavalle, mutta kynnellä lähinnä röpelöiselle vaalealle... Kärkeen töpötin kerroksen kultaista Passion lakkaa jonka olen leimailuun ostanut. Näytti vielä niin tylsälle, niin laitoin kullan päälle kerroksen It's my turn lakkaa, joka on kultainen holo. Vielä piti jotain saada, niin laitoin toiseen reunaan Solar Flarea =) Lakkoja kerrakseen...
Leimasin konadin valkoisella koukeroita laatasta XL-32



tiistai 17. syyskuuta 2013

Viivaa


Tällä kertaa taas väri oli hiukan mukavuusalueen ulkopuolella, mutta koristelujen jälkee ihan kivat. Pohjalla kaksi kerrosta BeautyUk lakkaa nro 41. Väri on kenties sammaleenvihreä, erikoinen vihertävä väri. Hintaan nähden kyseisen merkin lakat on olleet aika hyviä peittävyydeltään.
Koristelut nail art lakoilla musta, valkoinen ja hopeaglitteri.
Tätä lakkausta kun aloin tekee, oli mielessä ihan toisenlaiset kynnet, joissa olisi ollut väreinä musta ja sinapinkeltainen, mutta mun kolmen ja puolen sadan lakan varastoista ei löytynyt mitään sinapinkeltaiseen edes lähelle menevää!!!!! Hyvä syy lakkaostoille ;)



maanantai 16. syyskuuta 2013

Pöllöt kynnet


Tämmöistä tällä kertaa... keltainen ei yleensä ole ihan mun väri, mutta tää sävy oli jotenkin mieleen ja mun ihonväriin sopiva. Lakka on BK merkkinen ja saatu eekun järkkäämästä mitistä. Kuivui suht nopeaan, mutta haju oli aika järkky! Lakan numero on 19.
Leimasin konadin mustalla lakalla pöllöjä ja lehtiä laatasta DRK-B .
Tykkäsin näistä tosi paljon, noi pöllöt on niin söpöt. =)


perjantai 13. syyskuuta 2013

Kynsiä..


Ekaksi yllä mattaa ja kiiltävää. Lakattu Rimmelin mustalla Black Out ja matattu Essiellä. Leimat konadin hopealla laatasta DRK-A. Nimettömään pieni lävistyskoru.


Nudella akryylillä ihanalle eläkeläisrouvalle etelän lomalle kynnet. Ei näy, mutta pikkurilleihin sitten "aidot timantit" joita hän lomalla kuulemma esittelee. :D


Itellä oli tämmöiset syksyiset kynnet. Pohjalla BeautyUk lakka 39, upea tummanpunainen kiiltävä väri. Koristeeksi laittelin tuommoisia kullankimalteisia hippusia, jotka livenä kimaltelivat ihanasti!

torstai 12. syyskuuta 2013

Piristystä hiuksiin


Sain Tukkukauneutta kaupasta testiin paketin 50 cm pituisia ihania pinkkejä sinettihiuksia. (50 cm näyttää nyt pinkkinä olevan loppu tällä hetkellä)
Kuvissa on kaverini, mutta laitoin itselle vaaleaan tukkaani 25 raitaa. Siitä operaatiosta näpsin myös kuvia, mutta ne oli kännykässä ja känny meni huoltoon ja unohdin siirtää kuvat...
Kaveri halusi muutaman raidan, eikös olekin ihana pinkki!?
Kannattaa hyödyntää tukkukauneuden alekoodi CLZPT6 joka on voimassa vuoden loppuun saakka. Sillä saa 15 % alennuksen kun tilauksen arvo on li 15 euroa. (ei ripsienpidennys liimat).





torstai 5. syyskuuta 2013

Blingiä ja siirtokuvia

Lakkasin kynsien kärkiin vanhalla puuroutuneella Diffin hopeaglitterilakalla pari kerrosta. Yks lempparilakoista, pitää koittaa ohentaa. Molenpiin käsiin tuli erilaiset siirtokuvat, jotka ostanut muistaakseni vuosi sitten mimaxilta. Siinä mielessä surkeita, etteivät meinanneet millään asettua paikalleen kynteen vaan irtoilivat, eivätkä näy yhtään tummemman lakan päällä. Muuten ulkonäöltään kyllä söpöjä, kun jaksoi hetken tapella.



Kaveri oli menossa tupareihin joiden teema oli mustavalkoinen, niinpä lakattiin valkoinen pohja Chinan White on White lakalla ja kukkaleimoja konadin mustalla.


maanantai 2. syyskuuta 2013

Montaa tekniikkaa...



Näissä kynsissä on paljon ja kaikkea. Piilottelin käsiä yleisilä paikoilla, nää ei ollutkaan yhtään mua. :)
Laitoin eka pohjalle ihanan vadelmanpunaisen Chinan lakan Sneaker Head ja siihen päälle piiiiitkästä aikaa Isadoran valkoisen crackle-lakan. Sen päälle vetelin teippejä sinne tänne ja päälle mustaa lakkaa, Rimmelin Black Out. Idea näihin tuli jostain päin nettiä. Tätä voisi kyllä kokeilla jollain muilla väreillä, helppo toteuttaa.